Begin de dag met een BRO'tje

In deze tijd is het belangrijk om andere wegen te vinden waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Veel bijeenkomsten gaan niet door en de meesten van jullie werken nog steeds vanuit huis. Daarom programmeren we ook in 2021 speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Ieder BRO'tje heeft een apart aanmeldformulier. Deze komt een aantal weken voordat het BRO'tje wordt georganiseerd beschikbaar.

Planning BRO'tjes tot de zomer:

  • Donderdag 24 juni

Alle BRO'tjes zijn van  9.00 tot 10.00 uur

Eerstvolgende BRO'tje 27 mei

Op donderdagochtend 27 mei van 9.00-10.00 uur wordt het volgende BRO’tje verzorgd. Dit webinar gaat over het toepassen van data uit de Geomorfologische kaart in een eigen systeem. Informatie hierover en de mogelijkheid om u in te schrijven volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor deze pagina in de gaten. Als u bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvangt u als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.

Vorige BRO'tjes gemist of informatie nog eens terugkijken? Klik dan hiernaast op het BRO'tje en bekijk de presentatie en de opname.