Doe mee

De BRO maken we samen

Het programmabureau Basisregistratie Ondergrond maakt de BRO niet alleen. We hechten veel waarde aan uw kennis, mening en inbreng. Doet u mee? In onze bijeenkomsten zijn veel momenten ingepland om met u in gesprek te gaan. Graag zien wij u dan ook bij een van onze bijeenkomsten.

Kijk voor data en aanmelden in de agenda. Graag tot ziens!

doe mee, contentafbeelding

Producten van de BRO

Om u te helpen bij het werken met de BRO werkt het Programma BRO aan producten als Bronhouderportaal, standaarden, implementatiehulp, een kennisprogramma en de servicedesk.

BRO Kwartaal-event

Het BRO Kwartaal-event is een interactieve bijeenkomst voor iedereen die zich betrokken voelt bij de BRO. We bespreken actuele onderwerpen op technisch en functioneel gebied. Het programma ziet deze bijeenkomst om informatie en ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren. U komt toch ook?

Softwareleveranciers-overleg

Het softwareleveranciersoverleg is een transparant overleg voor IT-experts en softwareleveranciers. We wisselen hier tweemaandelijks met u ideeën uit, praten bij over de laatste ontwikkelingen en vragen feedback.

Sprintreviewsessie grondwatermonitoring

Deze maandelijkse sessies zijn voor Iedereen die actief is binnen het domein grondwatermonitoring. We laten u tijdens deze sessies graag zien wat er de afgelopen sprints is bereikt. Ook vraagt het team u mee te denken over de standaardisatie van registratieobjecten binnen het domein grondwatermonitoring.

Sprintreviewsessie bodem- en grondonderzoek

Deze maandelijkse sessies zijn voor Iedereen die actief is binnen het domein bodem- en grondonderzoek. We laten u tijdens deze sessie graag zien wat er de afgelopen sprints is bereikt. Ook vraagt het team u mee te denken over de standaardisatie van registratieobjecten binnen het domein bodem- en grondonderzoek.

Sprintreviewsessie Landelijke Voorziening BRO

Deze tweewekelijkse sessies zijn voor bedrijven, bureaus en personen die geïnteresseerd zijn in de Landelijke Voorziening BRO en mee willen denken en doen. Tijdens deze sessies laat het team u graag zien wat er de afgelopen sprint is bereikt en ontvangt het team graag uw feedback hierop.

Sprintreviewsessie BRO Loket

Deze tweewekelijkse sessies zijn voor bedrijven, bureaus en personen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van het BROLoket en mee willen denken en doen. Tijdens deze sessie laat het team u graag zien wat er de afgelopen sprint is bereikt en ontvangt het team graag uw feedback hierop.

Wat zijn de actuele ketentesten?

BRO-KETEN, 400x200

Werkt dat wat wordt ontwikkeld? Met betrokken partijen uit de hele BRO-keten testen we dat. Ook u mag meedoen.