Begin de dag met een BRO'tje

Ook in 2023 programmeren we speciaal voor alle BRO'ers een online serie colleges/webinars/workshops. De BRO'tjes zijn gratis en het is makkelijk om mee te doen. Ieder BRO'tje heeft een eigen aanmeldformulier dat een aantal weken voor het BRO'tje  beschikbaar is. Als je bent aangemeld voor de nieuwsbrief, ontvang je vanzelf een uitnodiging  voor de webinars. Vaste gasten kunnen ook eenmalig het aanmeldformulier voor alle BRO'tjes invullen.

Alle BRO'tjes zijn van  9.00 tot 10.00 uur. Zet deze data alvast in je agenda:

Volgende BRO'tje

Het volgende BRO'tje staat gepland voor 15 juni. Je kunt je alvast aanmelden. Als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvang je hiervoor vanzelf een uitnodiging.

BRO'tje 15 juni

bro-3d-services-met-lijnen_1

Dit BRO'tje gaat over BRO 3D Services. De BRO werkt met de Geologische Dienst Nederland (TNO) en ESRI aan de ontwikkeling van BRO 3D services. Dankzij deze 3D-services kun je de ondergrond dan sneller en eenvoudiger in jouw 3D-omgeving gebruiken. Terwijl we bouwen aan de eerst uitrol van de services voor BRO 3D, willen we jullie laten zien hoe de eerste versie werkt en hoe je de services straks zelf kunt gebruiken.

Het BRO'tje is dit keer onderdeel van de LIVE Ketendag. Je kunt dus live aanwezig zijn, maar het BRO'tje is ook live bij te wonen. Vink daarvoor het juiste vakje aan op het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12 juni. Je ontvangt binnenkort per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.