Uitnodiging BRO Ketendag 29 juli

Uitnodiging BRO Ketendag

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vindt u op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kunt u bekijken en beluisteren via ons BRO Kanaal.

BRO Ketendag

Graag nodigen wij u van harte uit voor de online BRO Ketendag op donderdag 29 juli. De volgende twee sessies staan gepland:

  • Ketendemo door de productowners van ketenteams
  • Reviewsessie standaardisatie verschillende domeinen

Aanmelden

Alle sessies worden digitaal aangeboden. Via onderstaande link kunt u zich tot woensdag 28 juli aanmelden. U kunt via dit aanmeldformulier doorgeven aan welke sessie(s) u wil deelnemen. Per sessie ontvangt u een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemo

Tijdens de ketendemo BRO ziet u, zoveel mogelijk live, de technische resultaten die we in de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten. Aan het eind van de sessie gaan we in op de roadmap voor het tweede deel van 2021.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit Ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en, natuurbeheerorganisaties.

13.30 - 14.30 uur | Reviewsessie Standaardisatie

Het standaardisatieproces binnen het programma loopt op zijn einde, daarom zijn de sprintreviews van de verschillende domeinen in één sessie samengevoegd. Hierin vertellen we wat we de afgelopen sprint hebben bereikt. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Voor wie?

Voor bronhouders, afnemers en leveranciers in de grondwater- en bodem- en ondergrond domeinen.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessies kan via onderstaande link. Graag tot binnenkort!

U ontvangt deze mail, omdat u bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag of Softwareleveranciersoverleg. Klik op de link om u uit te schrijven of een collega aan te melden.