BRO Ketendag

Eerstvolgende Ketendag

De eerstvolgende BRO Ketendag is op donderdag 16 december.

Wat is de Ketendag?

Tijdens de BRO Ketendag kunt u op 1 dag op 1 locatie uw technische informatie halen en ons feedback geven. De dag wordt om de vier weken georganiseerd. Sinds april 2020 wordt de Ketendag geheel digitaal georganiseerd. Vooraf aanmelden is verplicht. De eerstvolgende Ketendag vindt u in de rechterkolom hiernaast. Meld u aan  via de mailinglist hiernaast, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd. De Ketendag bestaat uit de Technische Ketendemonstratie, Implementatiesessies en Reviewsessies Standaarden.

Sessie gemist?

Heeft u een sessie gemist? Of nog even teruglezen wat er is besproken? Geen probleem. De meeste sessies worden opgenomen en kunt u terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar. Ga hiervoor naar de pagina van de desbetreffende sessie:

Updates en uitnodigingen ontvangen?

Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor de BRO Ketendag.

Agenda

Bekijk wanneer de BRO Ketendagen zijn gepland en meld u aan!

BRO Ketendemo

Tijdens de ketendemo presenteren de teams de technische resultaten die de afgelopen 4 weken zijn gerealiseerd. De teams ontvangen graag uw feedback.

Implementatiesessies

In deze sessies gaan we graag in overleg met u over beheer en implementatie van BRO-gegevens.

Reviewsessies

Het standaardenteam laat u graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten.