BRO Ketendag

Eerstvolgende Ketendag

De eerstvolgende BRO Ketendag is op donderdag 1 oktober. Bekijk het programma en meld u aan!

Wat is de Ketendag?

Tijdens de BRO Ketendag kunt u op 1 dag op 1 locatie uw technische informatie halen en ons feedback geven. De dag wordt om de vier weken georganiseerd. Sinds april 2020 wordt de Ketendag geheel digitaal georganiseerd. Vooraf aanmelden is verplicht. De eerstvolgende Ketendag vindt u in de rechterkolom hiernaast. Meld u aan  via de mailinglist hiernaast, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd. De Ketendag bestaat uit de Technische Ketendemonstratie, Reviewsessie Grondwatermonitoring, Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek en Reviewsessie Mijnbouw. Om de maand wordt ook het Softwareleveranciersoverleg georganiseerd tijdens de BRO Ketendag.

Sessie gemist?

Heeft u een sessie gemist? Of nog even teruglezen wat er is besproken? Geen probleem. De meeste sessies worden opgenomen en kunt u terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar. Ga hiervoor naar de pagina van de desbetreffende sessie:

Updates en uitnodigingen ontvangen?

Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor de BRO Ketendag.

Agenda

Bekijk wanneer de BRO Ketendagen zijn gepland en meld u aan!

Technische Ketendemonstratie

BRO_Ketendemo_Inwinnen-Verwerken-Gebruiken-Beheren_Tegel

Tijdens de technische ketendemonstratie presenteren de actielijnen/teams de technische resultaten die de afgelopen 4 weken zijn gerealiseerd. De teams ontvangen graag uw feedback.

Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek

BRO_Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek_Tegel

Het standaardenteam laat u zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Reviewsessie Grondwaterdomeinen

BRO_Reviewsessie Grondwatermonitoring_Tegel

Het standaardenteam laat u graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen deze twee domeinen.

Reviewsessie Mijnbouwwet

Het standaardenteam laat u graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Softwareleveranciers-overleg

BRO_Softwareleverancieroverleg tegel

Dit overleg dient als input voor het beschikbaar maken van de keten voor eindgebruikers. We brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het team ontvangt graag uw feedback.

Planning 2020

Zet u deze data alvast in uw agenda? Via onderstaande link kunt u de data gemakkelijk met één klik in uw agenda zetten. Vergeet niet dat u zich voor iedere BRO ketendag moet aanmelden via het aanmeldformulier dat u toegezonden krijgt. Meld u aan voor de mailinglist om deze uitnodigingen te ontvangen in uw postvak.

* Op deze data wordt het softwareleveranciersoverleg georganiseerd tijdens de BRO Ketendag.