BRO Ketendag

Eerstvolgende Ketendag

De eerstvolgende BRO Ketendag is op donderdag 30 juli. Het programma en de mogelijkheid om u in te schrijven volgt zo snel mogelijk.

Coronamaatregelen

De coronamaatregelen raken ons allemaal en hebben ook hun impact op de bijeenkomsten van het Programma Basisregistratie Ondergrond (BRO). Zo ook op de BRO Ketendag. Het betrekken van u als stakeholder staat niet stil. We zijn gewend om u regelmatig te betrekken bij de technische totstandkoming van de BRO. De BRO Ketendagen gaan dan ook gewoon door, maar digitaal. Meld u aan vooraf aan om deel te nemen aan de sessies. Voor meer informatie over hoe wij verder werken aan de BRO in deze tijd: Coronavirus en samenwerken aan de BRO. Dank voor uw begrip.

Wat is de Ketendag?

Voorheen werden er veel losse demo's en sessies vanuit de BRO aangeboden. De Ketendag brengt nu alles samen. Zo kunt u op 1 dag op 1 locatie uw technische informatie halen en ons feedback geven. De dag bestaat uit een ochtend- en middagdeel en wordt om de vier weken georganiseerd. In de ochtend verzorgen de productowners van de ketenteams een geïntegreerde demonstratie van de technische resultaten en standaarden over de afgelopen periode. Dit gebeurt tijdens de Technische Ketendemonstratie.

De middag biedt ruimte voor verdiepende sessies. Dit zijn de Reviewsessie Grondwatermonitoring, Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek en reviewsessie Mijnbouw. Om de maand wordt ook het Softwareleveranciersoverleg georganiseerd tijdens de BRO Ketendag. Zo voorkomen we dat er te veel losse bijeenkomsten zijn. Iedere BRO Ketendag is weer anders, houd dus altijd het programma in de gaten. Voor iedere BRO Ketendag is vooraf aanmelden verplicht.

Updates en uitnodigingen ontvangen?

Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor de BRO Ketendag.

Agenda

Bekijk wanneer de BRO Ketendagen zijn gepland en meld u aan!

Technische Ketendemonstratie

BRO_Ketendemo_Inwinnen-Verwerken-Gebruiken-Beheren_Tegel

Tijdens de technische ketendemonstratie presenteren de actielijnen/teams de technische resultaten die de afgelopen 4 weken zijn gerealiseerd. De teams ontvangen graag uw feedback.

Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek

BRO_Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek_Tegel

Het standaardenteam laat u zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Reviewsessie Grondwaterdomeinen

BRO_Reviewsessie Grondwatermonitoring_Tegel

Het standaardenteam laat u graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen deze twee domeinen.

Reviewsessie Mijnbouwwet

Het standaardenteam laat u graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Softwareleveranciers-overleg

BRO_Softwareleverancieroverleg tegel

Dit overleg dient als input voor het beschikbaar maken van de keten voor eindgebruikers. We brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het team ontvangt graag uw feedback.

Planning 2020

Zet u deze data alvast in uw agenda? Via onderstaande link kunt u de data gemakkelijk met één klik in uw agenda zetten. Vergeet niet dat u zich voor iedere BRO ketendag moet aanmelden via het aanmeldformulier dat u toegezonden krijgt. Meld u aan voor de mailinglist om deze uitnodigingen te ontvangen in uw postvak.

* Op deze data wordt het softwareleveranciersoverleg georganiseerd tijdens de BRO Ketendag.

Documentatie

Nog even teruglezen wat er ook al weer is besproken? Of een sessie gemist? Alle presentaties, documenten en verslagen van de BRO Ketendag vindt u terug op bovenstaande pagina's van de sessies.