BRO Ketendag

Eerstvolgende Ketendag

Het is tijd voor jou! De eerstvolgende BRO Ketendag is een LIVE Ketendag en vindt plaats op donderdag 23 november 2023. Je komt toch ook?

Wat is de Ketendag?

Tijdens de BRO Ketendag kun je op 1 dag jouw technische informatie halen en ons feedback geven. De dag wordt ieder kwartaal georganiseerd. Je kunt de sessies online volgen. De datum van de eerstvolgende Ketendag staat hiernaast. Meld je aan via de mailinglist, zodat je een mail ontvangt zodra je je kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. De Ketendag bestaat uit de Technische Ketendemonstratie, Implementatiesessies/workshops en Reviewsessies Standaarden (Milieukwaliteit). Ook is het Softwareplein op die donderdag.

Sessie gemist?

Heb je een sessie gemist? Of nog even teruglezen wat er is besproken? Geen probleem. De meeste sessies worden opgenomen en kun je terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar. Ga hiervoor naar de pagina van de desbetreffende sessie:

Updates en uitnodigingen ontvangen?

Meld je aan via onderstaande link en ontvang de uitnodigingen voor de BRO Ketendag.

BRO Ketendemo

Tijdens de ketendemo presenteren de teams de technische resultaten die de afgelopen 4 weken zijn gerealiseerd. De teams ontvangen graag jouw feedback.

Eerdere sessies en presentaties kun je ook terugkijken.

Implementatiesessies

In deze sessies gaan we graag in overleg met jou over beheer en implementatie van BRO-gegevens.

Reviewsessies

Het standaardenteam laat je graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met jou na over de standaardisatie van de registratieobjecten. Momenteel zijn er alleen reviewsessies voor Milieukwaliteit. Ook eerdere sessies kun je terugkijken.