Uitnodiging BRO Ketendag 26 augustus

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij u van harte uit voor de online BRO Ketendag op donderdag 26 augustus. De volgende twee sessies staan gepland:

  • Ketendemo door de productowners van ketenteams
  • Gezamenlijke reviewsessie standaardisatie over verschillende domeinen

Aanmelden

Alle sessies worden digitaal aangeboden. Via onderstaande link kunt u zich tot woensdag 25 augustus aanmelden. U kunt via dit aanmeldformulier doorgeven aan welke sessie(s) u wil deelnemen. Per sessie ontvangt u een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemo

Tijdens de ketendemo BRO ziet u, zoveel mogelijk live, de technische resultaten die we in de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Deze zomerperiode gebruiken we om een aanzet te maken van een beheerplan voor 2022. In deze sessie willen we kort de hoofdlijn terugkoppelen. Aan het eind van de sessie gaan we zoals gewoonlijk in op de roadmap voor het tweede deel van 2021.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

15.00 - 16.30 uur | Reviewsessie Standaardisatie

Het standaardisatieproces binnen het programma loopt op zijn einde, daarom zijn de sprintreviews van de verschillende domeinen in één sessie samengevoegd. Hierin vertellen we wat we de afgelopen sprint hebben bereikt. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Voor wie?

Voor bronhouders, afnemers en leveranciers in de grondwater- en bodem- en ondergrond domeinen.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessies kan via onderstaande link. Graag tot binnenkort!

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vindt u op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kunt u bekijken en beluisteren via ons BRO Kanaal.

U ontvangt deze mail, omdat u bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag of Softwareleveranciersoverleg. Klik op de link om u uit te schrijven of een collega aan te melden.