BRO nieuwsbrief december

Beste BRO-community,

Dit jaar hebben we samen weer grote stappen gezet. De belangrijkste was de officiële start van het domein Milieukwaliteit in de tweede fase van de BRO. Maar ook de politieke aandacht voor water en bodem in de ruimtelijke ordening zien we als een grote stap voorwaarts.

We vonden het fijn een groot aantal van jullie weer live te ontmoeten en te spreken. Daar gaan we komend jaar opnieuw een traditie van maken.

Graag nemen we je mee langs een aantal hoogtepunten in het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2023.

Lees het persoonlijke bericht van Martin Peersmann, Marjan Bevelander en Ruud Boot.

Eindsprint

De afgelopen paar maanden zijn er veel dingen gebeurd en hebben ook wij een eindsprint gemaakt. Op de valreep laten we nog een paar zaken de revue passeren.

Live ketendag

Voor het eerst in lange tijd organiseerden we weer een live Ketendag. Het werd een dag vol interactie en veel inbreng van alle aanwezigen, waar we als BRO-team weer mee vooruit kunnen! Wens van aanwezigen: laten we elkaar ten minste 2 keer per jaar live ontmoeten.

Kamerbrief

Iedereen die werkt met en aan de BRO wist het al: voldoende en schoon water en een gezonde bodem zijn van groot belang voor iedereen in ons land. Daarom wil het kabinet water en bodem sturend laten zijn bij beslissingen over de inrichting van ons land.

Goede voornemens

Iedereen heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar.  Voor de BRO bieden we je alvast twee uitnodigingen aan. Zet ze vast in je agenda!

  1. Kom naar het BRO'tje BRO to the future op 19 januari. Martin Peersmann neemt met jullie  nieuwe ontwikkelingen door waar we met de BRO een steentje aan (kunnen) bijdragen.
  2. Op 19 januari organiseren we ook de Ketendag. Op de agenda: de Ketendemo en de Sprintreview Milieukwaliteit. En voor de softwareleveranciers het Softwareplein.

En verder: lees alvast meer over Milieukwaliteit op onze webpagina en neem een kijkje op SIKB-TV.

BRO Ondersteuning rond de feestdagen

Wil je rond de feestdagen het moment benutten om aan de slag te gaan met de BRO? De BRO Servicedesk is, behalve op 26 december, gewoon bereikbaar. Dus heb je hulp nodig bij het beantwoorden van vragen en bij het oplossen van problemen? Soms kan een telefoontje naar 088- 8664 999 al genoeg zijn.

Je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.