BRO Ketendag

Datum
Plaats in agenda
Tijd
00.00 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

De volgende twee sessies staan deze dag gepland:

  • Ketendemo door de productowners van ketenteams
  • Reviewsessie standaardisatie verschillende domeinen
Meer informatie

11.00 - 12.00 uur | Ketendemo

Tijdens de ketendemo BRO ziet u, zoveel mogelijk live, de technische resultaten die we in de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten. Aan het eind van de sessie gaan we in op de roadmap voor het tweede deel van 2021.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit Ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en, natuurbeheerorganisaties.

13.30 - 14.30 uur | Reviewsessie Standaardisatie

Het standaardisatieproces binnen het programma loopt op zijn einde, daarom zijn de sprintreviews van de verschillende domeinen in één sessie samengevoegd. Hierin vertellen we wat we de afgelopen sprint hebben bereikt. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Voor wie?

Voor bronhouders, afnemers en leveranciers in de grondwater- en bodem- en ondergrond domeinen.

Aanmelden

Alle sessies worden digitaal aangeboden. Via onderstaande link kunt u zich tot woensdag 28 juli aanmelden. U kunt via dit aanmeldformulier doorgeven aan welke sessie(s) u wil deelnemen. Per sessie ontvangt u een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.