BRO Zomernieuwsbrief 2021

Fijne zomer!

Graag willen wij jullie, de BRO-community, namens onze minister bedanken voor jullie inzet en harde werken gedurende de afgelopen periode. Jullie betrokkenheid en inzet voor een goede data- en informatievoorziening van de ondergrond wordt ook bestuurlijk zeer gewaardeerd.

BRO-coördinatoren bij de bronhouders, dataleveranciers, softwarebedrijven, overige ketenpartners en onze samenwerkingspartners Geonovum, TNO GDN, ICTU en PDOK, jullie hebben doorgewerkt ondanks de uitzonderlijke omstandigheden in deze wereldwijde pandemie. Het is een geweldige prestatie van dit werkveld dat de implementatie van de BRO in de afgelopen periode volgens planning, op tijd en binnen budget is verlopen. Onze minister heeft dit ook laten weten in een haar brief aan de Tweede Kamer. Des te meer het bewijs dat een basisregistratie alleen succesvol kan worden gerealiseerd door samenwerking. Want: de BRO maken we samen.

Hopelijk kan iedereen, ondanks de laatste covid-ontwikkelingen, toch nog op een welverdiende vakantie. Wij wensen jullie een mooie, zonnige zomer, waarin jullie samen met jullie naasten de batterij weer kunnen opladen. Geniet, maar wees ook voorzichtig, en maak er een mooie en memorabele vakantie van!

Martin Peersmann  en Marjan Bevelander
Programmamanagement BRO

BRO Zomerpuzzels!

Tijdens de vakantie even een ontspannen momentje voor uzelf? Ook deze zomer hebben we weer een leuke puzzel voor u gemaakt. En dit keer ook een voor de kids! Natuurlijk ook leuk om te delen met collega's!

Vraag-maar-raak-sessies

Heeft u als gemeente nog geen gegevens aan de BRO geleverd, en loopt u ergens tegenaan of weet niet zo goed hoe te beginnen? Speciaal voor u verzorgt het programma BRO deze zomer de Vraag-maar-raak-sessies.

Eropuit

Even lekker helemaal weg in eigen land en toch de BRO meenemen? Ga dan - met of zonder kinderen - op excursie onder de grond of bezoek een geologische bezienswaardigheid.

Nominatie Computable Awards 2021!

De BRO is  genomineerd voor een Computable Award met het project 'Hergebruik en ontmanteling van de bestaande olie- en gasinfrastructuur'.  Stemt u ook op ons? Stemmen kan tot 10 oktober.

Service & Contact: ook in de zomer

Ook in de zomervakantie is de Servicedesk bereikbaar. Dus wilt u de zomer benutten om aan de slag te gaan met de BRO? Goed idee. De Servicedesk helpt u graag bij het beantwoorden van al uw BRO-vragen - niet alleen de technische.. Soms kan één telefoontje naar 088 - 8664 999 al genoeg zijn. Of vul het contactformulier in. Dus kunt u niet vinden wat u zoekt of loopt u vast, neem contact met ons op!

U bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.