BRO Ketendemo-dag

Agenda

Bekijk wanneer de BRO Ketendemo-dagen zijn gepland en meld u aan!

Deze dag is nieuw. Veel belanghebbenden hebben aangegeven dat er te veel losse demo’s en sessies vanuit de BRO worden aangeboden. Het bezoeken ervan kost veel tijd en het doel was niet altijd duidelijk. Met de introductie van de BRO Ketendemo-dag willen wij gehoor geven aan deze signalen. De eerste dag is inmiddels succesvol verlopen!

BRO Ketendemo-dag

De dag bestaat uit een ochtend- en middagdeel en wordt om de vier weken georganiseerd. In de ochtend verzorgen de productowners van de ketenteams een geïntegreerde demonstratie van de technische resultaten en standaarden over de afgelopen periode. Dit gebeurt tijdens de Technische Ketendemonstratie. De middag biedt ruimte voor verdiepende sessies. Dit zijn de Reviewsessie Grondwatermonitoring en Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek. Iedere BRO Ketendemo-dag is weer anders, houd de agenda in de gaten voor het programma of meldt u aan en ontvang als eerste de uitnodigingen!

Updates en uitnodigingen ontvangen?

Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor de BRO Ketendemo-dag.

Technische Ketendemonstratie

keten

Tijdens de technische ketendemonstratie presenteren de actielijnen/teams de technische resultaten die de afgelopen 4 weken zijn gerealiseerd.

Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek

bodem-en grondonderzoek_tegel

Het standaardenteam laat u zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Reviewsessie Grondwatermonitoring

grondwatermonitoring_tegel

Het standaardenteam laat u graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Documentatie

Nog even teruglezen wat er ook al weer is besproken? Of een sessie gemist? Alle presentaties, documenten en verslagen van de BRO Ketendemo-dag vindt u terug op bovenstaande pagina's.