BRO Ketendemo-dag

Banner BRO_Ketendemo_Inwinnen-verwerken-gebruiken-beheren

Eerstvolgende Ketendemo-dag

Bekijk het programma en meld u aan!

Wat is de Ketendemo-dag?

Voorheen werden er veel losse demo's en sessies vanuit de BRO aangeboden. De Ketendemo-dag brengt nu alles samen. Zo kunt u op 1 dag op 1 locatie uw technische informatie halen en ons feedback geven. De dag bestaat uit een ochtend- en middagdeel en wordt om de vier weken georganiseerd. In de ochtend verzorgen de productowners van de ketenteams een geïntegreerde demonstratie van de technische resultaten en standaarden over de afgelopen periode. Dit gebeurt tijdens de Technische Ketendemonstratie. De middag biedt ruimte voor verdiepende sessies. Dit zijn de Reviewsessie Grondwatermonitoring en Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek. Om de maand wordt ook het Softwareleveranciersoverleg georganiseerd tijdens de BRO Ketendemo-dag. Zo voorkomen we dat er te veel losse bijeenkomsten zijn. Iedere BRO Ketendemo-dag is weer anders, houd dus altijd het programma in de gaten. Voor iedere BRO Ketendemo-dag is vooraf aanmelden verplicht.

Updates en uitnodigingen ontvangen?

Meld u aan via onderstaande link en ontvang als eerste de uitnodigingen voor de BRO Ketendemo-dag.

Agenda

Bekijk wanneer de BRO Ketendemo-dagen zijn gepland en meld u aan!

Planning 2020

Technische Ketendemonstratie

Technische ketendemonstratie

Tijdens de technische ketendemonstratie presenteren de actielijnen/teams de technische resultaten die de afgelopen 4 weken zijn gerealiseerd. De teams ontvangen graag uw feedback.

Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek

bodem-en grondonderzoek_tegel

Het standaardenteam laat u zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Reviewsessie Grondwatermonitoring

grondwatermonitoring_tegel

Het standaardenteam laat u graag zien wat de afgelopen sprint is bereikt en denkt graag samen met u na over de standaardisatie van de registratieobjecten binnen dit domein.

Documentatie

Nog even teruglezen wat er ook al weer is besproken? Of een sessie gemist? Alle presentaties, documenten en verslagen van de BRO Ketendemo-dag vindt u terug op bovenstaande pagina's.