Implementatiesessies

Het standaardisatieproces voor de meeste registratieobjecten uit de BRO-domeinen is afgerond. Nu ontstaan beheervragen. Daarom organiseren we implementatiesessies op maat, waarbij aspecten uit de gehele keten aan bod komen. We gaan graag in overleg met u over beheer en implementatie van deze BRO-gegevens. Uw feedback is van harte welkom.

Iedere maand wordt bepaald of er een onderwerp is dat vraagt om een implementatiesessie. Deze sessies worden gehouden tijdens de vierwekelijkse BRO Ketendag. Hiervoor moet u zich van te voren aanmelden. Dit kan door u aan te melden voor de mailinglist, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd.

Sessie gemist?

De meeste sessies worden opgenomen en kunt u terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar.


Sessies terugkijken en -lezen

De sessies worden opgenomen en we delen de presentaties.

Aanmelden BRO Ketendag

Schrijf u in voor de mailinglist van de BRO Ketendag en ontvang maandelijks een uitnodiging met het aanmeldformulier voor de desbetreffende Ketendag.

Agenda

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende BRO Ketendagen.