Uitnodiging BRO Ketendag 7 juli

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij je uit voor de BRO Ketendag op donderdag 7 juli 2022. Deze Ketendag is wederom digitaal.

Op donderdag 7 juli staat alleen een ketendemo gepland.

Aanmelden

Via onderstaande link kun je je tot uiterlijk dinsdag 5 juli aanmelden. Een dag voorafgaand aan de ketendemo ontvang je een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens deze bijna vakantie-ketendemo BRO laten we zien welke technische resultaten we de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.
Begin juli vindt de release van het eerste deel van de volgende 4 registratieobjecten plaats:

  • Grondwatergebruiksysteem (GUF) en het Grondwaterproductiedossier (GPD);
  • Mijnbouwwetvergunning (EPL) en Mijnbouwconstructie (EPC)

Dit zijn de laatste registratieobjecten uit BRO Fase I die worden toegevoegd aan de Landelijke Voorziening. Wij lichten toe wat er is gerealiseerd en wat hiervan in het 3e en 4e kwartaal van 2022 gepland staat.

Verder lopen we aan de hand van de BRO Programma Roadmap en BRO Beheer Roadmap door de overige geplande onderdelen.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessies kan via onderstaande link. Graag tot binnenkort!

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

BRO Softwareplein

Op de dag van de ketendemo is er voorafgaand ook een BRO Softwareplein van 10.00 uur tot uiterlijk 10.55 uur. Het softwareplein is een tweewekelijkse community of practice voor met name de softwareontwikkelaars die aansluiten op de BRO-services. De sessie heeft het karakter van een digitaal 'inloopuur' . Ben je softwareontwikkelaar en wil je hiervoor terugkerend worden uitgenodigd, stuur dan een email naar support@broservicedesk.nl

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.