Softwareplein

Voor de BRO nemen softwareleveranciers een belangrijke rol in. Zij faciliteren bronhouders bij het voorbereiden en aanleveren van gegevens aan de BRO en helpen gebruikers om data in de gewenste set op te vragen. Softwareleveranciers zijn belangrijk voor een goed gebruik van de BRO. Om de juiste feedback te ontvangen en hobbels in de aansluiting op de BRO weg te nemen is er het BRO Softwareplein.

Softwareplein

Het BRO-programma en de softwareleveranciers gaan op het BRO Softwareplein met elkaar in gesprek over operationele en technische ontwikkelingen, bugs en slimme oplossingen. Er is alle ruimte voor een open gesprek over software die op de BRO aansluit, zowel in de aanlevering als afname van data. Het uiteindelijke doel is om gebruik van de BRO gemakkelijker te maken en te bevorderen.

Het Softwareplein vindt iedere twee weken plaats op de donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. De eerstvolgende data vind je in de agenda. De sessies zijn bedoeld als ontmoetings- en overlegmoment. Vandaar het woord  'plein'. Tijdens de sessie kunnen ook vragen worden gesteld. En waar mogelijk helpen we je ook verder op weg. Je hoeft je van te voren niet aan te melden.  Wanneer je vragen hebt of een issue wilt voorleggen kun je ‘inlopen’ op deze donderdagochtenden.

Deelnemen Softwareplein

Softwareleveranciers zijn uitgenodigd om actief deel te nemen. Ben jij IT-expert en/of softwareleverancier en ontwikkel je BRO-software? Dan ben je van harte welkom bij het tweewekelijkse inloopuur.  Aanmelden kan via support@broservicedesk.nl, dan ontvang je een serie Outlook-uitnodigingen voor het BRO Softwareplein zodat je kunt deelnemen.


Aanmelden Softwareplein

Aanmelden kan via support@broservicedesk.nl, dan ontvang je een serie Outlook-uitnodigingen voor het BRO Softwareplein zodat je kunt deelnemen.

Agenda

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende inloopsessies van het BRO Softwareplein en de softwareleveranciersoverleggen.