4 februari: Aan de slag met grondwater, de basis

(14092020) Domein_Grondwatermonitoring

Over dit webinar

Vanaf januari 2021 is de BRO gereed voor nieuwe registratieobjecten in het grondwatermonitoringdomein. Maar waar moet u als BRO-coördinator starten? En wat is een put, een monitoringnet en hoe meet je de grondwaterstanden of de -kwaliteit? Erik Simmelink, informatiemanager grondwater bij de Geologische Dienst Nederland (TNO), helpt u in dit webinar op weg. Na afloop weet  u wat  er in deze registratieobjecten zit  en hoe ze in de praktijk gebruikt worden en weet u welke stappen uw organisatie kan  zetten.  Dit webinar is een vervolg op het BRO’tje over het belang van grondwater.

Technische sessie: 11 februari

Voor iedereen die in het werkveld aan de slag gaat met de nieuwe grondwatermonitoringobjecten uit tranche 3 is een implementatiesessie gepland op 11 februari tijdens de Ketendag. Hier komt de technische kant van het aanleveren van de grondwatermonitoringobjecten tranche 3 aan de orde. Bekijk het programma en meld u aan.

Terugkijken

Bekijk de opname van het webinar Aan de slag met grondwater, de basis op het BRO Youtube-kanaal.

Bijlagen

Download de presentatie (pdf, 2 MB) van het webinar: Aan de slag met grondwater, de basis. Hier vindt u op de laatste slides ook antwoorden op de vragen die tijdens het BRO'tje niet meer konden worden beantwoord.

Presentatie door:

Erik Simmelink (TNO)

Host:

Ernestien Honning (TNO)

Datum

Het BRO'tje is op 4 februari 2021 uitgezonden.

Duur

60 minuten

Zie ook

Veel informatie over grondwater in de BRO kunt u terugvinden op Grondwatermonitoring.