Uitnodiging BRO Sprintreview 19 december

Graag nodigen we je uit voor de tweede sprintreview over BRO Milieukwaliteit op maandag 19 december van 14.00 tot 15.00 uur. In deze sprintreview leggen we graag de eerste uitwerkingen van de registratieobjecten Milieukwaliteit aan je voor.

We werken iteratief aan de standaard voor Milieukwaliteit in de BRO en laten graag na iedere sprint zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook vindt het team het fijn als je meedenkt.

Informatie

Meer informatie over Milieukwaliteit vind je op onze BRO-website. Informatie over de reviewsessies van Milieukwaliteit vind je op de pagina reviewsessies standaarden. Daar staat ook de link naar de documentatie (presentaties en opnamen) van de sprintreviews. Opnamen kun je ook terugvinden op ons BRO-kanaal.

Data 2023

De reviewsessies vinden iedere vier weken plaats. In 2023 houden we de sessies op de Ketendagen, dus op de donderdag. De data voor 2023 zijn op de Ketendagpagina te vinden onder het kopje 'agenda'. Zet ze vast in je agenda. Vast tijdstip voor de sprintreviews Milieukwaliteit is 14.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden sprintreviews Milieukwaliteit

Iedereen die is aangemeld voor de mailinglist Ketendag krijgt de uitnodiging voor de sprintreviews. Ook wordt deze uitnodiging via SIKB verzonden.

Je kunt je aanmelden voor deze reviewsessie via het inschrijfformulier.

Wil je je inschrijven voor alle sessies, meld je dan aan als vaste gast. Je krijgt dan een dag tevoren de link naar de reviewsessie vanzelf in je mail.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.