Herinnering BRO'tje 14 september

Herinnering BRO'tje 14 september

bro_brotje_header

Heb je je al aangemeld voor het BRO'tje op 14 september? We nodigen je van harte uit! Tijdens het webinar laten we je graag kennis maken met het programma Digitale Stad van de gemeente Rotterdam.

Aanmelden kan nog tot uiterlijk dinsdag 12 september.

BRO'tje 'Nieuwe werkelijkheid: Digitale Stad"

Tijdens het BRO'tje neemt Roland van der Heijden, visionair bij de gemeente Rotterdam, ons mee in het denken over een digitale stad. In die stad is data geen eindproduct en is digitalisering meer dan een trend. Het is een nieuwe manier van kijken naar je dorp, stad, gebied en land: de digitale werkelijkheid is zo dominant aanwezig, dat die invloed heeft op de bestaande stad. Het is een autonome werkelijkheid die zich meer en meer verweeft met alle facetten van ons leven. De digitale tweeling is hierbij nog maar het begin.

Meer informatie.

Datum en tijdstip

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 14 september van 9.00 tot 10.00 uur. Omdat dit onderwerp voor een bredere groep interessant is, zijn voor dit webinar ook betrokkenen vanuit het programma Zicht op Nederland uitgenodigd.

Aanmelden

Benieuwd naar dit BRO'tje? Meld je dan aan! Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.