Uitnodiging BRO'tje 12 oktober

Uitnodiging BRO'tje

bro_brotje_header

Graag nodigen wij je uit voor het BRO'tje op 12 oktober van 9.00 - 10.00 uur. In dit BRO'tje lanceren we de basisversie van BRO 3D services. Vanaf dat moment kun je aan de slag met deze eerste versie.

Inhoud van het BRO'tje

Tijdens het BRO'tje laten we zien wat er al kan, welke services er zijn en waar je die kunt vinden - en hoe je ze kunt gebruiken. En we vertellen meer over de volgende stappen die we willen zetten.

bro-3d-services-beeldschermen

BRO 3D Services

De Basisregistratie Ondergrond werkt samen met de Geologische Dienst Nederland (TNO) aan BRO 3D services. Doel: het eenvoudiger toegankelijk maken van de data en modellen over de ondergrond. Deze 3D-data zijn rechtstreeks te gebruiken in een GIS-systeem, en kunnen ook direct in een internetbrowser  worden bekeken.

Datum en tijdstip

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 12 oktober van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden

Wil je de lancering bijwonen? Meld je dan aan! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 10 oktober. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.