BRO nieuwsbrief december

Beste BRO-community,

Wij zijn nu op driekwart van onze reis en het eindstation is in zicht. We willen u in dit bijzondere jaar wederom bedanken voor uw uitzonderlijke inzet, toewijding en doorzettingsvermogen. Dit maakt dat we gezamenlijk een succesvolle implementatie van de basisregistratie ondergrond kunnen realiseren. Graag nemen we u mee langs een aantal hoogtepunten in het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2021.

Aan de slag met Tranche 3

Vanaf 1 januari 2021 kunnen alle bronhouders aan de slag met nieuwe registratieobjecten voor grondwatermonitoring. Er geldt hiervoor een overgangsperiode tot 1 juli 2021. Dan volgen ook de objecten van bodemkundig, geotechnisch en geologisch onderzoek, die een overgangsperiode hebben tot eind 2021.

BRO Ondersteuning rond de feestdagen

Wilt u rond de feestdagen het moment benutten om aan de slag te gaan met de BRO? De BRO Servicedesk is - met uitzondering van Kerst en Nieuwjaarsdag - gewoon bereikbaar, ook op oudjaarsdag! Dus heeft u hulp nodig bij het beantwoorden van uw vragen en bij het oplossen van problemen? Soms kan een telefoontje naar 088- 8664 999 al genoeg zijn.

U bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.