BRO Monitor ieder kwartaal

Gepubliceerd 14 april 2020

Vanaf 2020 wordt de BRO Monitor ieder kwartaal uitgegeven. Hierin ligt de focus op de aanleveringen aan de BRO. Voorheen werd de monitor iedere maand gepubliceerd. Toen lag de focus op het aantal aanmeldingen bij de BRO.

Nieuw jasje

Nu iedereen is aangemeld bij de BRO is er meer behoefte aan inzage wat en hoeveel er wordt aangeleverd aan de BRO. In de nieuwe BRO Monitor met verfrissende lay-out wordt dit allemaal inzichtelijk gebracht. Zo ziet u bijvoorbeeld in één oogopslag in hoeverre de gemeenten, provincies, waterschappen bezig zijn met de BRO. Ook wordt per registratieobject inzichtelijk gemaakt hoeveel aanleveringen er zijn in totaal en welke bronhouder het meeste aanlevert.

Neem een kijkje in de nieuwe BRO Monitor!

BRO Monitor

De monitor wordt gemaakt door het BRO Implementatieteam. Zij hebben contact met alle bronhouders via hun BRO-coördinator: provincies, gemeenten, waterschappen, Rijkswaterstaat. Inmiddels zijn alle bronhouders aangemeld bij de BRO. Het implementatieteam richt zich nu op het ondersteunen van bronhouders bij het aanleveren aan de BRO. Kunt u zelf ook hulp gebruiken? Neemt dan contact op met de BRO Servicedesk.