Bronhouder, regel uw eHerkenning 2+!

Gepubliceerd 21 november 2019

Bij de BRO is eHerkenning 2+ nodig om in te loggen op het Bronhouderportaal. In het veld spelen er soms issues rondom eHerkenning. Denk aan een beheerder met eHerkening die is vertrokken. Soms duurt het dan weer even voordat er weer een nieuwe is geregeld. Ook beschikken sommige bronhouders nog niet over de eHerkenning 2+, waardoor ze vervolgens geen gegevens kunnen aanleveren op het moment dat alles klaarstaat. Kortom: regel je eHerkenning 2+ en zorg voor een overdracht!

Om het u makkelijker te maken, hebben we alles wat u moet weten over eHerkenning op een rij gezet. Hier vindt u alle stappen die u moet doorlopen voor het aanvragen van eHerkenning 2+. Ook willen wij u een belangrijke tip meegeven: zorg er als beheerder voor dat er altijd een andere beheerder als achtervang is. Of zorg als nieuwe beheerder ervoor dat de eHerkenning 2+ is geregeld vóórdat je voorganger is vertrokken.

Lees alles over eHerkenning 2+.


Disclaimer

eHerkenning is geen onderdeel van de BRO, maar een landelijk beschikbaar inlogmiddel waar ook de BRO gebruik van maakt. Deze pagina is bedoeld om u op weg te helpen binnen uw organisatie eHerkenning te verkrijgen. In de specifieke situatie van uw organisatie kunnen dingen iets anders werken. Neem contact op met uw collega die eHerkenning voor uw organisatie beheert.