BRO Ketendemo-dag: minder bijeenkomsten, meer informatie!

Minder bijeenkomsten, meer informatie. Een win-win!  Veel belanghebbenden hebben aangegeven dat er te veel losse demo's en sessies vanuit de BRO worden aangeboden. Het bezoeken ervan kost veel tijd en het doel was niet altijd duidelijk. Daarom zijn er nu 2 vaste bijeenkomsten: het BRO Kwartaal-event en de BRO Ketendemo-dag.

Wat is de BRO ketendemo-dag?

De BRO Ketendemo-dag bestaat uit een ochtend- en middagdeel en wordt om de vier weken georganiseerd. In de ochtend verzorgen de productowners van de ketenteams een geïntegreerde demonstratie van de technische resultaten en standaarden over de afgelopen periode. Dit gebeurt tijdens de Technische Ketendemonstratie. De middag biedt ruimte voor verdiepende sessies. Dit zijn de Reviewsessie Grondwatermonitoring en Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek. Voorheen werden deze bijeenkomsten apart van elkaar georganiseerd, nu zijn ze geïntegreerd.

Eerste Ketendemo-dag succes

Op 26 september organiseerde de BRO de eerste Ketendemo-dag. De introductie van de dag werd zeer positief ontvangen. Wegens dit succes is besloten om de BRO Ketendemo-dag een definitief vervolg te geven.

Meedoen

Iedere BRO Ketendemo-dag heeft weer een ander programma. Houd de BRO agenda in de gaten of meldt u aan voor de maillinglist en ontvang als eerste de uitnodigingen.

Planning

De eerstvolgende BRO Ketendemo-dag staat gepland op 24 oktober aanstaande. In verband met catering vragen wij u vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst. Na 24 oktober organiseren we dit jaar op 21 november en 19 december weer een BRO Ketendemo-dag.


Agenda

Bekijke de eerstvolgende BRO bijeenkomsten en meld u aan!