BRO Ketendemo-dag: minder bijeenkomsten, meer informatie!

Gepubliceerd 10 oktober 2019

Minder bijeenkomsten, meer informatie. Een win-win!  Veel belanghebbenden hebben aangegeven dat er te veel losse demo's en sessies vanuit de BRO worden aangeboden. Het bezoeken ervan kost veel tijd en het doel was niet altijd duidelijk. Daarom zijn er nu 2 vaste bijeenkomsten: het BRO Kwartaal-event en de BRO Ketendemo-dag.

Wat is de BRO ketendemo-dag?

De BRO Ketendag bestaat uit een ochtend- en middagdeel en wordt om de vier weken georganiseerd. In de ochtend verzorgen de productowners van de ketenteams een geïntegreerde demonstratie van de technische resultaten en standaarden over de afgelopen periode. Dit gebeurt tijdens de Technische Ketendemonstratie. De middag biedt ruimte voor verdiepende sessies. Dit zijn de Reviewsessie Grondwatermonitoring en Reviewsessie Bodem- en grondonderzoek. Voorheen werden deze bijeenkomsten apart van elkaar georganiseerd, nu zijn ze geïntegreerd.

Eerste Ketendemo-dag succes

Op 26 september organiseerde de BRO de eerste Ketendemo-dag. De introductie van de dag werd zeer positief ontvangen. Wegens dit succes is besloten om de BRO Ketendemo-dag een definitief vervolg te geven. Op 24 oktober is dan ook de tweede BRO Ketendemo-dag georganiseerd.

Meedoen

Iedere BRO Ketendemo-dag heeft weer een ander programma. Houd de BRO agenda in de gaten of meldt u aan voor de maillinglist en ontvang als eerste de uitnodigingen.

Planning

De eerstvolgende BRO Ketendemo-dagen staan gepland op 21 november en de de laatste van dit jaar is op 19 december.  In verband met catering vragen wij u vooraf altijd aan te melden voor deze bijeenkomsten. Op 21 januari 2020 valt de Ketendemo-dag samen met het BRO kwartaal-event.


Agenda

Bekijke de eerstvolgende BRO bijeenkomsten en meld u aan!