BRO'tje 12 oktober

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Omschrijving

In dit BRO'tje lanceren we de basisversie van BRO 3D services. Vanaf dat moment kun je aan de slag met deze eerste versie. We laten zien wat er al kan, welke services er zijn en waar je die kunt vinden - en hoe je ze kunt gebruiken.

De Basisregistratie Ondergrond werkt samen met de Geologische Dienst Nederland (TNO) aan BRO 3D services. Doel: het eenvoudiger toegankelijk maken van de data en modellen over de ondergrond. Deze 3D-data zijn rechtstreeks te gebruiken in een GIS-systeem, en kunnen ook direct in een algemene browser zonder specifieke applicaties in 3D worden bekeken.

Meer informatie.

Aanmelden

Meld je nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 10 oktober. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

  • Ga naar het aanmeldformulier.
Bijzonderheden

Als je bent ingeschreven voor de mailinglist nieuwsbrief ontvang je als gewoonlijk een uitnodiging voor het volgende BRO’tje per mail.