BRO'tje: Aan de slag met grondwater, de basis

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Doelgroep

Dit webinar is voor iedereen die geen specialist is op het gebied van grondwater, maar wel de basisprincipes wil begrijpen: BRO-coördinator, beleidsmaker, bestuurder.

Omschrijving

Over dit webinar

Vanaf januari 2021 is de BRO gereed voor nieuwe registratieobjecten in het grondwatermonitoringdomein. Maar waar moet u als BRO-coördinator starten? En wat is een put, een monitoringnet en hoe meet je de grondwaterstanden of de -kwaliteit? Erik Simmelink, informatiemanager grondwater bij de Geologische Dienst Nederland (TNO), helpt u in dit webinar op weg. Na afloop weet  u wat  er in deze registratieobjecten zit  en hoe ze in de praktijk gebruikt worden en weet u welke stappen uw organisatie kan  zetten.  Dit webinar is een vervolg op het BRO’tje over het belang van grondwater.

Presentatie door

Erik Simmelink (TNO)

Aanmelden

Aanmelden kon tot woensdag 3 februari en is dus niet meer mogelijk. Na afloop kunt u het webinar terugkijken en de presentatie downloaden via de BRO'tjes-pagina.

Technische sessie: 11 februari

Voor iedereen die in het werkveld aan de slag gaat met de nieuwe grondwatermonitoringobjecten uit tranche 3 is een implementatiesessie gepland op 11 februari tijdens de Ketendag. Hier komt de technische kant van het aanleveren van de grondwatermonitoringobjecten tranche 3 aan de orde.

Datum

Het BRO'tje staat gepland op 4 februari 2021 en er wordt een technische sessie georganiseerd tijdens de Ketendag op 11 februari 2021.

Duur

60 minuten

Zie ook

Veel informatie over grondwater in de BRO kunt u terugvinden op Grondwatermonitoring.