Actuele storingen

Storingen die buiten kantooruren optreden, behandelen we de eerstvolgende werkdag.

Mogelijke problemen bij validatie Grondwaterstandonderzoeken

21 december 2023 - Bij het aanvullen van Grondwaterstandonderzoeken (GLD’s) in het Bronhouderportaal kun je een melding krijgen dat de validatie niet goed is gegaan. Als dat gebeurt hoef je op dit moment verder niets te doen. De oorzaak van dit validatieprobleem is bij ons bekend en inmiddels opgelost. De leveringen worden gebufferd in het Bronhouderportaal en meegenomen in een hersteloperatie die we zijn gestart. Deze herstelactie kan tot eind januari duren. Onze excuses voor het ongemak. En mocht je nog eventuele vragen hebben neem dan contact op met de BRO Servicedesk.

BRO Monitor niet actueel

15 januari 2024 - We hebben gemerkt dat de getoonde data bij de BRO Monitor niet actueel zijn. Dit probleem hebben wij bij de beherende organisatie aangegeven.

BRO-op-straat-app uit de lucht

21 december 2023 - We hebben gemerkt dat de BRO-op-straat-app niet meer te vinden is in de store. Er zit  geen onderhoud en support op de BRO-op-straat-app; daarom is de applicatie verouderd en wordt niet meer opgenomen in de store. We kijken momenteel of het zinvol is de app een update te geven en weer ter beschikking te stellen.

OPGELOST: Onjuiste datum bij Bodemkundig booronderzoek (BHR-P)

Update 19 januari 2024 - de  start- en einddata zijn hersteld.

16 januari 2023 – We hebben gemerkt dat momenteel bij een groot deel van de Bodemkundige booronderzoeken (BHR-P) onjuiste data wordt uitgegeven bij de velden start- en einddatum van de boring.