Technische ketendemo

BRO_Ketendemo_Inwinnen-verwerken-gebruiken-beheren

Tijdens de technische ketendemonstratie presenteren de actielijnen/teams de technische resultaten die de afgelopen 4 weken zijn gerealiseerd.

BRO Ketendag

De Ketendemo worden gehouden tijdens de vierwekelijkse BRO Ketendag. Hiervoor moet u zich van te voren aanmelden. Dit kan door de eerstvolgende Ketendag op te zoeken in onze agenda . Of meld u aan voor de mailinglist onderaan deze pagina, zodat u een mail ontvangt zodra u zich kunt aanmelden voor de eerstvolgende Ketendag. Sinds april 2020 worden alle sessies digitaal georganiseerd.

Sessie gemist?

Heeft u een reviewsessie gemist? Of nog even teruglezen wat er is besproken? Geen probleem. De meeste sessies worden opgenomen en kunt u terugkijken. Ook zijn van alle sessies presentaties en verslagen beschikbaar.

Wat is de Ketendemo?

De volgende actielijnen/teams demonsteren wat is gerealiseerd en vragen daarbij om uw reactie:

  • BRO uitgifteloket;
  • PDOK – uitgifteloket voor BRO;
  • Landelijke Voorzieningen BRO;
  • Bronhouderportaal;
  • Standaardisatie, domeinen Bodem-& grondonderzoek en Grondwatermonitoring.

De technische ketendemonstratie is voor iedereen die actief is bij het beheren, verzamelen, leveren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit Ingenieurs- en adviesbureaus, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus, natuurbeheerorganisaties, scholen, universiteiten en burgers.

Aanmelden BRO Ketendag

Schrijf u in voor de mailinglist van de BRO Ketendag en ontvang als eerste de uitnodigingen.