Uitnodiging BRO Ketendag, inclusief reviewsessie standaard Milieukwaliteit: 6 juli

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij je uit voor de BRO Ketendag op donderdag 6 juli. Deze is geheel digitaal, zoals je van ons gewend bent.

Op deze Ketendag staan zowel de Sprintreview Standaardisatie Milieukwaliteit gepland als de Ketendemonstratie. Daarnaast is er die dag ook een BRO Softwareplein.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens deze ketendemo kijken we terug naar wat in het tweede kwartaal is gerealliseerd. Wat zijn nieuwe functionaliteiten en wat is beschikbaar gekomen. Vervolgens blikken we vooruit naar het komende kwartaal. Op basis van de nieuwe kwartaalplanning vertellen we waar we de komende maanden aan zullen werken.

Voor wie?

De ketendemo is voor iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

14.00 - 15.00 uur | Sprintreview Milieukwaliteit met workshop publieke consultatie Milieuhygiënsch Bodemonderzoek

In deze sprintreview besteden we speciaal aandacht aan de komende publieke consultatie voor het registratieobject SAD (milieuhygiënisch bodemonderzoek) en de vervolgaanpak voor het registratieobject SLD (overheidsbesluit bodemverontreiniging).

Voor wie?

Deze sprintreview is voor iedereen die actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van data over de milieukwaliteit van de ondergrond: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies, netbeheerders, rijksdiensten, adviesbureaus en andere betrokkenen bij ruimtelijke ontwikkelingen en het milieudomein.

Aanmelden

Aanmelden voor de Ketendemo en/of de Sprintreview Standaardisatie Milieukwaliteit van 6 juli kan via onderstaande link. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 4 juli. Je ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Vaste gast worden van de Sprintreview Standaardisatie Milieukwaliteit kan ook. Je krijgt dan automatisch elke maand de link in je mailbox om aan de sessie deel te nemen.

BRO-softwareplein

Daarnaast willen we je wijzen op het Softwareplein, dat start om 10.00 uur. Het Softwareplein is een tweewekelijkse community of practice voor met name de softwareontwikkelaars en dataleveranciers die aansluiten op de BRO-services. De sessie heeft het karakter van een digitaal 'inloopuur'. Zo zijn recent een aantal verbeteringen van zoekfuncties in het Bronhouderportaal in nauw contact met dataleveranciers ontwikkeld. Ook delen de deelnemers oplossingen met elkaar.

Ben je softwareontwikkelaar/dataleverancier en wil je hiervoor terugkerend worden uitgenodigd, stuur dan een e-mail naar support@broservicedesk.nl.

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.