Uitnodiging BRO Ketendag, inclusief reviewsessie standaard Milieukwaliteit: 26 oktober

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij je uit voor de BRO Ketendag op donderdag 26  oktober.

Deze is geheel digitaal, zoals je van ons gewend bent.

Op deze Ketendag staat alleen een Sprintreview Milieukwaliteit gepland.  Er is dit keer geen Ketendemonstratie. Wel is er in de ochtend een BRO Softwareplein voor de software- en dataleveranciers.

Programma

14.00 - 15.00 uur | Sprintreview standaardisatie Milieukwaliteit

We werken iteratief aan de registratieobjecten voor Milieukwaliteit in de BRO. Na ieder sprint laten we graag zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook ontvangen we graag jullie feedback op dat wat we voorleggen.

In deze sprintreview praten we je weer bij over de voortgang van de registratieobjecten 'SAD (Milieuhygiënisch bodemonderzoek)' en 'SLD (Overheidsbesluit bodemverontreiniging)'. Bij SAD staan we stil bij de binnengekomen reacties en de opvolging hiervan. Voor SLD kijken we naar de eerste uitwerking van SLD onder de Omgevingswet.

Voor wie?

Deze sprintreview is voor iedereen die actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van data over de milieukwaliteit van de ondergrond: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies, netbeheerders, rijksdiensten, adviesbureaus en andere betrokkenen bij ruimtelijke ontwikkelingen en het milieudomein.

Aanmelden

Aanmelden voor de Sprintreview Milieukwaliteit van 26 oktober kan via onderstaande link. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 24 oktober. Je ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Vaste gast worden van de Sprintreview Milieukwaliteit kan ook. Je krijgt dan automatisch elke maand de link in je mailbox om aan de sessie deel te nemen.

BRO Softwareplein

Daarnaast willen we je wijzen op het Softwareplein, dat start om 10.00 uur. Het Softwareplein is een tweewekelijkse community of practice voor met name de softwareontwikkelaars en dataleveranciers die aansluiten op de BRO-services. De sessie heeft het karakter van een digitaal 'inloopuur'. Zo zijn recent een aantal verbeteringen van zoekfuncties in het Bronhouderportaal in nauw contact met dataleveranciers ontwikkeld. Ook delen de deelnemers oplossingen met elkaar.

Ben je softwareontwikkelaar/dataleverancier en wil je hiervoor terugkerend worden uitgenodigd, stuur dan een e-mail naar support@broservicedesk.nl.

Alle verslagen en opnames van de vorige reviewsessies en ketendemo's vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.