Herinnering BRO Live Ketendag 23 november

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Live Ketendag

Wil je in gesprek met mede-BRO-coördinatoren om van elkaar te leren? Wil je nu eens alle vragen die je hebt over de BRO, stellen? Wil je specifiek over jouw uitdaging sparren met ons? Heb je technische of praktische vragen over Bronhouderportaal of het BROloket? We nodigen je van harte uit voor de BRO Live Ketendag op donderdag 23 november 2023. Meld je aan!

Deze Live Ketendag is vooral bedoeld voor startende BRO-coördinatoren en hun collega’s, die meer willen weten over de levering aan en gebruik van de BRO. Je ontvangt hiervoor diverse handvatten en wij beantwoorden graag al jouw vragen. We hechten veel waarde aan jouw kennis, mening en inbreng.

Locatie: TNO, (Princetonlaan 6, Utrecht). Er is een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer.

Tijd: 12.00 - 17.00 uur

live-ketendag-fotos

Live Programma

12.00 - 12.50 uur | Welkom! Lunch en rondleiding

Tijdens de lunch worden korte rondleidingen verzorgd door de boorbeschrijfruimte van TNO. Hier zie je de grondmonsters die met boringen uit de grond zijn gehaald en je leert hoe de Geologische Dienst Nederland (TNO) die bestudeert.

12.50 - 13.00 uur | Toelichting middagprogramma

13.00 - 14.45 uur | Inleiding op de BRO

In deze sessie geven we een korte toelichting op de BRO. Wat is het? Welke wettelijke verplichtingen zijn er? Wat is de huidige stand van zaken? En welke portalen zijn beschikbaar? Je kunt hier alle vragen die je hebt stellen.

14.45 - 15.00 uur | Pauze

15.00 - 16.15 uur | Interactieve sessie

In deze sessie brainstormen we met elkaar en delen we kennis over de rol van de BRO-coördinator.

16.15 - 16.30 uur | Plenaire afsluiting en start borrel

17.00 uur | Einde middag

Aanmelden BRO Live Ketendag

Aanmelden voor de BRO Live Ketendag van 23 november kan via het aanmeldformulier Live Ketendag. Dit kan tot uiterlijk donderdag 16 november. Na aanmelding ontvang je nadere praktische informatie en een routebeschrijving. Er is op 23 november geen Ketendemo.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Nieuwsbrief. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.