Uitnodiging BRO Ketendag 19 januari

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij je hierbij uit voor de BRO Ketendag op donderdag 19 januari. Deze is geheel digitaal, zoals je van ons gewend bent.

Op deze eerste Ketendag in het nieuwe jaar staan zowel de Sprintreview Milieukwaliteit als de Ketendemo gepland. Daarnaast is er die dag ook een BRO-softwareplein.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens deze Ketendemo laten we de technische resultaten we de afgelopen periode zien. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

In deze Ketendemo ligt de nadruk op het Bronhouderportaal. Het ontwikkelteam zal live enkele recente verbeteringen in de zoekfunctionaliteiten laten zien. Deze demo is vooral interessant voor bronhouders die gebruikmaken van het Bronhouderportaal.
Daarnaast vertellen wij welke items door de teams zijn gepland voor het 1e kwartaal, zowel voor fase 1 als fase 2 (Milieukwaliteit) van de BRO.

Voor wie?

Deze Ketendemo is voor iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

14.00 - 15.00 uur | Sprintreview Milieukwaliteit

We werken iteratief aan de standaard voor Milieukwaliteit in de BRO en laten graag na iedere sprint zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook vindt het team het fijn als je meedenkt.
In deze sprintreview leggen we graag uitwerkingen van de registratieobjecten voor het domein Milieukwaliteit aan je voor.

Voor wie?

De Sprintreview Milieukwaliteit is voor iedereen die actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van data over de milieukwaliteit van de ondergrond: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies, netbeheerders, rijksdiensten en andere betrokkenen bij ruimtelijke ontwikkelingen.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de Ketendemo en de Sprintreview kan via onderstaande link. Dit kan uiterlijk op dinsdag 17 januari. Je ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

BRO-softwareplein

Naast de Ketendemo is er op deze dag ook een Softwareplein, dat start om 10.00 uur. Het Softwareplein is een tweewekelijkse community of practice voor met name de softwareontwikkelaars die aansluiten op de BRO-services. De sessie heeft het karakter van een digitaal 'inloopuur'. Ben je softwareontwikkelaar en wil je hiervoor terugkerend worden uitgenodigd, stuur dan een e-mail naar support@broservicedesk.nl

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.