Uitnodiging Live Ketendag op 15 juni

Uitnodiging BRO Ketendag

LIVE Ketendag

Graag nodigen wij je uit voor de Live Ketendag van de BRO op donderdag 15 juni.

Locatie: Congrescentrum de ReeHorst, Bennekomseweg 24 in Ede.
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Het is eventueel mogelijk om het ochtenddeel online te volgen.

Programma

10.00 - 11.00 uur | BRO'tje: preview BRO 3D services

De BRO werkt met de Geologische Dienst Nederland (TNO) en ESRI aan de ontwikkeling van BRO 3D services. Dankzij deze 3D-services kun je de ondergrond dan sneller en eenvoudiger in jouw 3D-omgeving gebruiken. Terwijl we bouwen aan de eerst uitrol van de services voor BRO 3D, willen we jullie laten zien hoe de eerste versie werkt en hoe je de services straks zelf kunt gebruiken.

Dit BRO'tje kun je zowel live als online bijwonen.

11.00 - 12.00 uur | BRO Ketendemonstratie

Tijdens deze ketendemo BRO laten we de technische resultaten van de afgelopen periode zien en is er ruimte voor jullie feedback. We gebruiken die graag voor het verbeteren van onze producten.

De ketendemo kun je zowel live als online bijwonen.

12.00 - 13.00 uur | Lunch

Lunch voor iedereen die live aanwezig is.

13.00 - 14.30 uur: Alles over Milieukwaliteit in de BRO

Informatieve en interactieve sessie over Milieukwaliteit in de BRO, de stand van zaken in standaardisering en realisatie. En: wat kan je zelf doen ter voorbereiding? De informatie uit deze sessie helpt om de standaard te begrijpen, die in juli in consultatie gaat.

14.45 - 16.00 uur: Interactieve sessie

In deze sessie brainstormen we met elkaar en delen we kennis over onderwerpen die jullie nu eens beet willen pakken. Een van de onderwerpen is 'Hoe borg je de BRO in je organisatie?'  Dit alles onder het genot van een 'high tea'.

16.00 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden voor het BRO'tje, de Ketendemo en/of het middagprogramma kan via het aanmeldformulier. Dit kan tot uiterlijk maandag 12 juni. Je ontvangt binnenkort een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag of de BRO Nieuwsbrief. Klik op de bovenstaande link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.