Uitnodiging BRO Ketendag 27 oktober

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij je uit voor de BRO Ketendag op donderdag 27 oktober 2022. Deze Ketendag is weer digitaal.

Op donderdag 27 oktober staat alleen een ketendemo gepland.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens deze ketendemo BRO laten we de technische resultaten van de afgelopen periode zien. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

We praten jullie bij over de volgende onderwerpen:

  • Voortgang domein Grondwatergebruik: toegevoegde operaties en resultaten ketentest
  • Wijzigingen uit de standaarden
  • Overzicht laatste ontwikkelingen Bronhouderportaal
  • Wijzigingsverzoeken die verwerkt zijn in de functionaliteit van de BRO

Tot slot gaan we in op het geplande werk voor het 4e kwartaal en een doorkijkje naar 2023 aan de hand van de BRO Programma Roadmap en BRO Beheer Roadmap.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de Ketendemo kan via onderstaande link tot en met dinsdag 25 oktober. Je ontvangt op de ochtend van de ketendemo een bevestiging met de instructies om deel te nemen. Graag tot binnenkort!

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.