Uitnodiging BRO Ketendag 22 december

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij je uit voor de BRO Ketendag op donderdag 22 december 2022. Deze Ketendag is weer digitaal.

Op donderdag 22 december staat alleen een ketendemo gepland.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens deze ketendemo BRO laten we de technische resultaten van de afgelopen periode zien. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Centraal in deze demo staan deze 2 onderwerpen:

  • Release van het 4e kwartaal 2022, waaronder alle operaties voor het domein Grondwatergebruik
  • Toelichting op het BRO-beheerplan 2023-2026

Tot slot gaan we in op het geplande werk voor het 1e kwartaal van volgend jaar aan de hand van de BRO Programma Roadmap en BRO Beheer Roadmap.

NB Vanaf 2023 zal de reviewsessie Standaardisatie Milieukwaliteit onderdeel zijn van de Ketendag.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de Ketendemo kan via onderstaande link tot en met dinsdag 20 december. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de ketendemo een bevestiging met de instructies om deel te nemen. Graag tot binnenkort!

Speciaal voor softwareontwikkelaars: softwareplein

Voorafgaand aan deze ketendemo is er van 10.00 tot 11.00 uur het softwareplein. Het plein vindt iedere twee weken plaats. Het is een community of practice voor softwareontwikkelaars die aansluiten op de BRO voor zowel het aanleveren als afnemen van data. De sessie heeft het karakter van een digitaal 'inloopuur'. Heb je interesse? Om toegang te krijgen tot de inloopuren moet je je eenmalig aanmelden. Dit kan via support@broservicedesk.nl.

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.