Uitnodiging BRO Ketendag 21 maart

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij u hierbij uit voor de BRO Ketendag op:
MAANDAG 21 maart.

Ditmaal een andere ketendag dan u gewend bent: er is alleen een ketendemo gepland. In verband met het festival Expeditie BRO op donderdag 17 maart wijken wij eenmalig uit naar de maandagmiddag.

Programma

14.00 - 15.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Wij geven een systeemdemo waarin de teams laten zien wat we in het eerste kwartaal van 2022 tot stand hebben gebracht. Dit doen we zo veel mogelijk live via werkende software. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

In deze sessie is er o.a. aandacht voor:

  • functionele aanpassingen in het Bronhouderportaal
  • voortgang van de laatste registratieobjecten voor tranche 4 (Grondwatergebruik en Mijnbouwwet)
  • de standaard voor de historische Geologische booronderzoeken
  • resultaten BROloket

Daarnaast laten we zien wat op onze roadmap voor 2022 staat.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor deze sessie kan via onderstaande link. Dit kan uiterlijk  tot 20 maart. U ontvangt maandagochtend 21 maart de bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vindt u op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kunt u bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

U ontvangt deze mail, omdat u bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om u uit te schrijven of een collega aan te melden.