Uitnodiging BRO Ketendag 20 januari

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij u hierbij uit voor de BRO Ketendag op donderdag 20 januari a.s. Deze is geheel digitaal, zoals u van ons gewend bent.

Op deze eerste Ketendag in het nieuwe jaar is alleen een Ketendemo gepland.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens de ketendemo BRO laten we, zoveel mogelijk live, zien welke technische resultaten we in de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

  • Beheerplan
    In deze sessie lichten we het BRO-beheerplan 2022-2025 toe. Vanaf januari is de formele beheerfase van de BRO gestart en we willen graag vertellen wat we op stapel hebben staan en hoe u daarop kunt aansluiten.
  • Roadmap
    Daarnaast geven we, zoals gewoonlijk, een overzicht van de systeemverbeteringen en -aanpassingen die afgelopen periode in de BRO zijn doorgevoerd en laten we zien wat op onze roadmap staat voor 2022.

Voor wie?

Deze sessie is voor iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de Ketendemo kan via onderstaande link. Dit kan uiterlijk op dinsdag 18 januari. U ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

BRO-softwareplein

Naast de Ketendemo is er op deze dag ook een Softwareplein, dat start om 10.00 uur. Het Softwareplein is een tweewekelijkse community of practice voor met name de softwareontwikkelaars die aansluiten op de BRO-services. De sessie heeft het karakter van een digitaal 'inloopuur'. Bent u softwareontwikkelaar en wilt u hiervoor terugkerend worden uitgenodigd, stuur dan een email naar support@broservicedesk.nl

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vindt u op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kunt u bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

U ontvangt deze mail, omdat u bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om u uit te schrijven of een collega aan te melden.