Uitnodiging BRO Ketendag 17 februari

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij u hierbij uit voor de BRO Ketendag op donderdag 17 februari a.s. Deze is digitaal zoals u van ons gewend bent.

Op 17 februari staat  staat alleen een reviewsessie van het team standaardisatie gepland. Er is deze dag geen ketendemo.

Programma

13.30 - 15.00 uur | BRO standaardisatie booronderzoek

Tijdens deze sessie laten wij zien hoe wij binnen het booronderzoek naar gegevens uit het verleden kijken. Ook leggen we uit wat u de komende tijd kunt verwachten binnen de BRO als het gaat om de standaardisatie van archiefgegevens voor geologisch booronderzoek (IMBRO/A voor BHR-G). Ook kijken we hoe dit past in de gehele opzet van het booronderzoek in de BRO. We hebben daarbij aandacht voor de volgende punten:

  1. Wat betekent standaardisatie van archiefgegevens.
  2. Wat maakt standaardisatie van archiefgegevens zo ingewikkeld.
  3. Welk onderscheid kunnen we vanuit DINO maken.
  4. Hoe zit het met de beschikbaarheid van de informatie tijdens de transitieperiode.
  5. Planning op korte en lange termijn.

We willen tijdens deze sessie onze gedachten toetsen en horen daarnaast ook graag uw mening hierover.

Voor wie?

Het onderwerp is met name van belang voor gebruikers van booronderzoek in het algemeen. Denk hierbij aan mensen die bestaande boorinformatie (zowel in DINO als daar buiten) gebruiken voor het maken van interpretaties zoals (lokale of regionale) ondergrondmodellen of andere toepassingen.

BRO-softwareplein

Naast deze implementatiesessie is er op deze dag ook een softwareplein, dat start om 10.00 uur. Het softwareplein is een tweewekelijkse community of practice voor met name de dataleveranciers en softwareontwikkelaars die aansluiten op de BRO-services. De sessie heeft het karakter van een digitaal 'inloopuur' . Bent u softwareontwikkelaar en wilt u hiervoor terugkerend worden uitgenodigd, stuur dan een email naar support@broservicedesk.nl

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessies kan via onderstaande link. Dit kan uiterlijk op dinsdag 15 februari. U ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vindt u op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kunt u bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

U ontvangt deze mail, omdat u bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om u uit te schrijven of een collega aan te melden.