Uitnodiging BRO Ketendag 13 juni

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij je hierbij uit voor de BRO Ketendag op maandag 13 juni 2022. Deze Ketendag is wederom digitaal. Oorspronkelijk stond deze BRO Ketendag gepland op donderdag 9 juni, maar het is verplaatst naar de maandag.

Op maandag 13 juni staat alleen een ketendemo gepland.

Aanmelden

Aanmelden voor de Ketendemo kan via onderstaande link. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 10 juni. Je ontvangt 13 juni 's ochtends een e-mail met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Programma

13.30 - 14.30 uur | Ketendemonstratie BRO

Wij geven een systeemdemo waarin de teams laten zien wat we in het tweede kwartaal van 2022 tot stand hebben gebracht. Dit doen we zo veel mogelijk live via werkende software.

Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten. In deze sessie is er onder andere aandacht voor:

  • Het verwerken van bestaande werkafspraken in de gegevenscatalogi van registratieobjecten die al in productie staan.
  • De realisatie van de registratieobjecten uit trance 4: grondwatergebruiksysteem (GUF), grondwatergebruikdossier (GPD), mijnbouwwetvergunning (EPL) en mijnbouwconstructie (EPC). Deze objecten zullen per 1 juli 2022 deels worden opgeleverd in een zogeheten eerste itteratie. Wij laten zien welke onderdelen dan gereed zijn voor gebruik.
  • Aanpassingen t.b.v. de aanleveringen van grondwaterstanden (GLD)
  • Functionele aanpassingen in het Bronhouderportaal.
  • Resultaten BROloket en nieuwe BRO-functionaliteiten op PDOK.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessies kan via onderstaande link. Graag tot binnenkort!

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.