Uitnodiging BRO Ketendag 12 mei

Uitnodiging BRO Ketendag

Graag nodigen wij je hierbij uit voor de BRO Ketendag op donderdag 12 mei 2022. Deze is digitaal zoals je van ons gewend bent. Op donderdag 12 mei staat alleen een ketendemo gepland.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemonstratie BRO

Tijdens de ketendemo BRO laten we de technische resultaten van de afgelopen periode zien. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Momenteel wordt gewerkt aan een breed scala aan onderwerpen: het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en toevoegen registratieobjecten, het voorbereiden van migratie van bestaande data en het voeren van beheer op bestaande functionaliteit.

Aan de hand van de BRO Programma Roadmap en BRO Beheer Roadmap lopen we de volgende onderwerpen door op inhoud en vorderingen:

  • Realisatie van de laatste registratieobjecten van Fase I: Grondwatergebruiksysteem, Grondwaterproductiedossier, Mijnbouwwetvergunning en Mijnbouwconstructie. Deze registratieobjecten gaan per 1 juli 2022 in een eerste iteratie in productie.
  • Voortgang van de gegevensstandaard versie 3.0 voor het Geologisch booronderzoek en de consolidatie van diverse werkafspraken op gegevenscatalogi van objecten die in productie staan.
  • Ontwikkelingen in het migreren van historische data van Geotechnisch onderzoek en Grondwaterstanden.
  • Functionele aanpassingen in het beheer van de BRO en voortgang wijzigingsverzoeken.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspect actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessies kan via onderstaande link. Graag tot binnenkort!

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vind je op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kun je bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

Je ontvangt deze mail, omdat je bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om je uit te schrijven of een collega aan te melden.