Uitnodiging BRO Ketendag 21 oktober

Uitnodiging BRO Ketendag

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vindt u op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kunt u bekijken en beluisteren via ons BRO Kanaal.

BRO Ketendag

Graag nodigen wij u van harte uit voor de online BRO Ketendag. Op donderdag 21 oktober staat 1 sessie gepland: De Ketendemo door de productowners van ketenteams.

Aanmelden

De sessie wordt digitaal aangeboden. Via onderstaande link kunt u zich tot woensdag 20 oktober aanmelden voor de sessie. U ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Programma

11.00 - 12.00 uur | Ketendemo

Tijdens de ketendemo BRO laten we, zoveel mogelijk live, zien welke technische resultaten we in de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Zo laten de makers van het Bronhouderportaal zien welke aanpassingen zij voor ogen hebben en willen zij uw feedback meenemen voordat zij deze aanpassingen doorvoeren.

Het team standaardisatie zal de laatste stand van zaken geven. Hierin met name aandacht voor de catalogus voor historische data van het Geologisch booronderzoek, welke nog tot en met 27 oktober a.s. in publieke consultatie staat.

Tot slot nemen we u mee in onze roadmap.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit Ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en, natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessie kan via onderstaande link. Graag tot dan!

U ontvangt deze mail, omdat u bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om u uit te schrijven of een collega aan te melden.