Uitnodiging BRO Ketendag 16 december

Uitnodiging BRO Ketendag

BRO Ketendag

Graag nodigen wij u hierbij uit voor de BRO Ketendag op donderdag 16 december a.s. Deze is geheel digitaal zoals u van ons gewend bent.

Op donderdag 16 december staan de volgende sessies gepland:

  • Implementatiesessie domein Grondwatermonitoring
  • Ketendemo door de productowners van ketenteams

Aanmelden

Alle sessies worden digitaal aangeboden. Via onderstaande link kunt u zich tot woensdag 15 december aanmelden. U kunt via dit aanmeldformulier doorgeven aan welke sessie(s) u wil deelnemen. Per sessie ontvangt u een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Programma

9.00 - 10.30 uur | Implementatiesessie domein Grondwatermonitoring

De implementatiesessie is algemeen bedoeld om een platform te bieden voor de gebruikers van de BRO, zowel voor het proces van aanlevering als uitgifte en gebruik. Het gaat dan veelal over registratieobjecten die in productie staan of bijna gaan.

Tijdens deze implementatiesessie laten we de mogelijkheden van het Bronhouderportaal zien voor het aanleveren van Grondwaterstandonderzoek (GLD). Dit houdt verband met het oplossen van enkele leveringsproblemen waaraan we hard hebben gewerkt in de afgelopen periode en die grotendeels en voor nu zijn opgelost.

Voor wie?

Bronhouders en leveranciers van grondwatermonitoring-gegevens; softwareleveranciers die software ontwikkelen voor dit domein, en afnemers en gebruikers van deze gegevens.

11.00 - 12.00 uur | Ketendemo BRO

Tijdens de Ketendemo laten we, zoveel mogelijk live, zien welke technische resultaten we in de afgelopen periode tot stand hebben gebracht. Doel van deze demo is dat wij feedback ontvangen voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Deze sessie staat geheel in het teken van de release op 1 januari 2022 van 4 registratieobjecten uit tranche 4:

  • versie 1.0 van het Model Grondwaterspiegeldiepte
  • nieuwe versie (2.0) van de Bodemkaart van Nederland
  • versie 1.0 van Formatieweerstandonderzoek
  • volgende versie van het Geologisch booronderzoek: toevoegen van analyses

Het Model Grondwaterspiegeldiepte en de nieuwe Bodemkaart worden uitgebreid toegelicht door de makers van WENR. Zij gaan vooral in op de gebruiksmogelijkheden van beide modellen in samenhang.

Daarnaast geven we een overzicht van de systeemverbeteringen en
-aanpassingen die afgelopen periode in de BRO zijn doorgevoerd. Ook laten we zien wat op onze Roadmap staat voor 2022.

Voor wie?

Iedereen die vanuit een technisch perspectief actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van ondergronddata, vanuit ingenieurs- en adviesbureaus, softwareleveranciers, waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat, bouw- en aannemersbedrijven, architectenbureaus en natuurbeheerorganisaties.

Aanmelden Ketendag

Aanmelden voor de sessies kan via onderstaande link. Graag tot binnenkort!

Alle verslagen en opnames van de vorige Ketendagen vindt u op de Ketendag-pagina onder de desbetreffende sessie. Opnames van de sessies kunt u bekijken en beluisteren via ons BRO-kanaal.

U ontvangt deze mail, omdat u bent aangemeld voor de mailinglist BRO Ketendag. Klik op de link om u uit te schrijven of een collega aan te melden.