Herinnering BRO'tje 8 februari

Hoe haal je meer uit het Bronhouderportaal?

Graag herinneren we je aan het het BRO'tje op 8 februari tussen 09.00 - 10.00 uur. Tijdens dit webinar verzorgt Megan Wouters van het BRO-team bij TNO een uitgebreide rondleiding door het Bronhouderportaal.

De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe functionaliteiten aan het Bronhouderportaal toegevoegd. Dit heeft te maken met veiligheid, maar er zijn ook wensen van gebruikers gerealiseerd. Nog niet iedereen kent de nieuwe mogelijkheden. Megan laat zien wat er nieuw is en waar je op moet letten. En je kunt natuurlijk al je vragen stellen. Dit BRO’tje is dus interessant voor zowel beginners als bekende gebruikers van het Bronhouderportaal.

bro_bronhoudersportaal (2)

Datum en tijdstip

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 8 februari van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden

Wil je het BRO'tje bijwonen? Meld je dan aan via het formulier! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 6 februari. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.