Herinnering BRO'tje 16 mei

Hoe gebruik jij het vernieuwde BROloket?

Het BROloket is vernieuwd. Het is gebruiksvriendelijker geworden en er is ook gewerkt aan allerlei zaken 'onder de motorkap'. Zo zijn de visualisaties onderhanden genomen en uniform gemaakt en is het mogelijk geautomatiseerd terug te melden. In het BRO'tje op 16 mei vertellen we er graag meer over.

Marcel Dix van TNO laat graag zien wat er is aangepast en wat je er allemaal mee kunt. Bas Nelemans van de provincie Noord-Brabant en Thomas van der Linden van de gemeente Amsterdam vertellen welke vragen zij beantwoorden met behulp van het BROloket. En natuurlijk horen we ook graag van jou hoe je het loket benut!

Schermafbeelding 2024-04-23 om 12.49.32

Datum en tijdstip

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 16 mei van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden

Wil je het BRO'tje bijwonen? Meld je dan aan via het formulier! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 14 mei. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.