Uitnodiging BRO'tje 20 april

Graag nodigen wij je uit voor het BRO'tje op 20 april van 9.00 - 10.00 uur. Het webinar gaat over de rol van het leidingenbureau bij het inrichten van de ondergrond in Rotterdam.

De ondergrond van de stad Rotterdam is vol. En er is grote vraag naar nog meer ruimte. Voor allerlei gebruiksfuncties en voor de energietransitie, klimaatadaptatie en nieuwe netwerken bijvoorbeeld. De gemeente Rotterdam vindt het daarom belangrijk die ondergrond goed in beeld te houden. Het Leidingenbureau van de gemeente weet wat er in de grond zit en hoe die ondergrond ingericht is en zou moeten worden.

Hoewel de BRO niet ‘gaat’ over kabels en leidingen, komen die twee werelden altijd samen in de ondergrond. In dit BRO’tje vertelt Wim Noordhof meer over de opgaven en werkwijze in Rotterdam. Hij laat zien wat de rol van de registratie van kabels en leidingen is bij het proces van inrichting van de ondergrond. En hij legt uit hoe gewerkt wordt met de Leidingenverzamelkaart.

Spreker:

Wim Noordhof | Adviseur Beheer Ondergrond, gemeente Rotterdam

Datum en tijdstip:

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 20 april van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden

Benieuwd naar dit BRO'tje? Meld je dan aan! Aanmelden kan uiterlijk op dinsdag 18 april. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.