Uitnodiging BRO'tje 14 december

Uitnodiging BRO'tje

bro_brotje_header

Begin 2024 is het zo ver: dan is het technisch mogelijk om bestaande gegevens over Milieuhygiënisch bodemonderzoek aan de Landelijke Voorziening te leveren. Wat kun je zelf al doen om je hierop voor te bereiden? En hoe word je ontzorgd? In een BRO’tje op 14 december van 09.00 - 10.00 uur praten we je graag bij en we horen ook graag van jullie welke vragen er leven.

Inhoud van het BRO'tje

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan Milieukwaliteit. Met velen van jullie is nagedacht over het definiëren van de standaard voor archiefgegevens van Milieuhygiënisch bodemonderzoek (SAD). Ook wordt technisch gebouwd aan de BRO Landelijke Voorziening, zodat alles klaar staat om aan te kunnen leveren vanaf begin 2024.

Welke gegevens kan je leveren? Welke testen worden nog met softwareleveranciers en bronhouders uitgevoerd voordat we live gaan? Wat doet de softwareleverancier bij het aansluiten op de BRO? En wat kan (moet) de bronhouder zelf doen? Naast toelichtingen door Ruud Boot (BRO), Roeland Heuff (SIKB), Megan Wouters (TNO) en Marie-Claire Eichhorn (Visma RoxitJ) is er uiteraard ook ruimte voor het stellen van vragen. We nodigen je graag uit!

milieukwaliteit, schep in grond

Datum en tijdstip

Het BRO'tje vindt plaats op donderdag 14 december van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden

Wil je het BRO'tje bijwonen? Meld je dan aan! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 12 december. Je ontvangt een dag voorafgaand aan de sessie per mail een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen. Als je bent ingeschreven als vaste gast, hoef je je uiteraard niet aan te melden.

Je ontvangt dit nieuws, omdat je bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.