Uitnodiging BRO'tje 4 februari

Begin de dag met een BRO'tje in 2021!

Wegens succes komt er ook in 2021 een nieuwe serie BRO'tjes. Niet meer elke week, maar in ieder geval wel iedere maand op donderdag van 9.00-10.00 uur. Het eerste BRO'tje van dit jaar "Aan de slag met grondwater, de basis" is op 4 februari aanstaande. Komt u ook?

4 februari: Aan de slag met grondwater, de basis

Vanaf januari 2021 is de BRO gereed voor nieuwe registratieobjecten in het grondwatermonitoringdomein. Maar waar moet u als BRO-coördinator starten? En wat is een put, een monitoringnet en hoe meet je de grondwaterstanden of de -kwaliteit? Erik Simmelink, informatiemanager grondwater bij de Geologische Dienst Nederland (TNO), helpt u in dit webinar op weg. Na afloop weet u wat er in deze registratieobjecten zit  en hoe ze in de praktijk gebruikt worden en weet u welke stappen uw organisatie kan  zetten.  Dit webinar is een vervolg op het BRO’tje over het belang van grondwater.

Voor wie?

Dit webinar is voor iedereen die geen specialist is op het gebied van grondwater, maar wel de basisprincipes wil begrijpen: BRO-coördinator, beleidsmaker, bestuurder.

Technische sessie: 11 februari

Voor iedereen die in het werkveld aan de slag gaat met de nieuwe grondwatermonitoringobjecten uit tranche 3 is een implementatiesessie gepland op 11 februari tijdens de Ketendag. Hier komt de technische kant van het aanleveren van de grondwatermonitoringobjecten tranche 3 aan de orde. Meer informatie hierover volgt nog. Als eerste de uitnodiging ontvangen? Meld u dan aan voor de maillijst Ketendag.

Aanmelden BRO'tje 4 februari

Meld u nu aan voor dit BRO'tje! Aanmelden kan tot woensdag 3 februari. U ontvangt per mail een dag voorafgaand aan de sessie een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

U ontvangt dit nieuws, omdat u bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? In- of uitschrijven nieuwsbrief.