BRO Zomernieuwsbrief 2020

Zomergroet programmamanagement

Graag willen wij jullie, de BRO-community, langs deze weg bedanken voor jullie inzet en doorzettingsvermogen het afgelopen kwartaal. Samen met jullie hebben we in deze uitzonderlijke periode toch een bijzondere prestatie weten neer te zetten.

Wij wensen jullie een goede en vooral gezonde vakantie, waarin jullie, samen met jullie naasten, de batterij weer kunnen opladen. Zodat wij begin september in het nieuwe normaal - deels virtueel maar hopelijk ook in de reële wereld - met elkaar verder kunnen samenwerken aan een succesvolle implementatie van de BRO. Een basisregistratie waar we trots op kunnen zijn.

Martin Peersmann  en Marjan Bevelander

BRO Sudoku

Tijdens de vakantie even een momentje voor uzelf? Maak de BRO Sudoku! Een uitdagende puzzel met verschillende elementen, zoals verborgen cijfers en het kraken van een code. En ook nog leerzaam, want ondertussen komt u meer te weten over de BRO. De puzzel is op te lossen tot het einde van de vakantieperiode. De puzzel is niet meer Natuurlijk ook leuk om te delen met collega's!

Let op! Het is helaas niet meer mogelijk om de puzzel op te lossen i.v.m. aanwijzingen die na de zomerperiode van de website zijn verwijderd.

BRO 4 Kids

Kinderen hoeven zich niet te vervelen deze vakantie. Onze BRO 4 Kids-pagina is namelijk weer aangevuld met nieuwe ideeën: geologische fiets- en wandeltochten, water-weetjes, vouwgrond en nieuwe knutsels waaronder een hele dino-pagina. Ook de oude ideeën doen het nog goed: het BRO memoryspel, bodemonderzoek, lessen ondergrond, diverse bakrecepten en natuurlijk de ondergrond in laagjes. Ze vormen met elkaar spelenderwijs een mooie introductie op geologie en ondergrond.

Service & contact: ook in de zomer

Ook in de zomervakantie is de Servicedesk bereikbaar. Dus wilt u de zomer benutten om aan de slag te gaan met de BRO? Goed idee. De Servicedesk helpt u bij het beantwoorden van al uw BRO-vragen. Soms kan één telefoontje naar 088 - 8664 999 al genoeg zijn. Dus kunt u niet vinden wat u zoekt of loopt u vast, neem contact op met de Servicedesk.

U bent ingeschreven voor de BRO nieuwsbrief. Collega inschrijven voor de BRO nieuwsbrief of uitschrijven? Vul het formulier in