Nieuwe webpagina: BRO 4 BRO

Gepubliceerd 16 september 2020

Veel overheden zijn niet alleen aan de slag met de BRO, maar geven de ondergrond ook een plek in hun beleid, contractvorming, of in 3D-werken. Op de pagina BRO 4 BRO zijn deze ervaringen nu gebundeld terug te vinden. De rapporten en teksten op deze pagina zijn te gebruiken voor iedereen. Zo kunt u profiteren van het werk en de ideeën van anderen.

Voorbeelden

Op de pagina BRO 4 BRO staat een overzicht van praktische documenten, aanpakken en oplossingen van organisaties die met de BRO werken. De voorbeelden laten zien hoe de BRO onderdeel kan zijn van werkprocessen en hoe ondergrond en BRO-gegevens een rol kunnen spelen in (omgevings-)visies en bij het beheer en ontwikkeling van een gemeente of andere overheid. De rapporten en teksten zijn te gebruiken voor iedereen die ook gaat starten met een nota of aanpak. Zo kunt u profiteren van het werk en de ideeën van anderen.

Deel uw voorbeelden

Het programma BRO is op zoek naar nog veel meer van dit soort voorbeelden.  Ook een mooi voorbeeld dat we mogen delen? Laat het weten aan onze BRO Servicedesk.