BRO 3D Gebruikersbijeenkomst

Datum
Plaats in agenda
Tijd
13.30 tot uur
Locatie
TNO, Princetonlaan 6, 3584 CB Utrecht
Omschrijving

Ben je al aan de slag gegaan met de basisversie van BRO 3D webservices? We zijn erg benieuwd naar je ervaringen en we willen je graag (verder) op weg helpen. Daarom organiseren we op 12 december een BRO 3D Gebruikersbijeenkomst.

De eerste basisversie van de BRO 3D webservices is onlangs gelanceerd. Heb je al concreet verkend wat de aangeboden services inhouden? Dan nodigen we je van harte uit voor de eerste BRO 3D Gebruikersbijeenkomst op dinsdagmiddag 12 december van 13.30 tot 16.30 uur bij TNO.

Programma

We evalueren dan met zo’n 20 – 25 gebruikers de eerste ervaringen van de webservices en gaan hands-on aan de slag. Hoe heb je de webservices toegepast en waar heb je wat extra hulp of uitleg bij nodig? Wat werkt en wat (nog) niet helemaal? We focussen op de functionaliteiten die aangeboden worden vanuit het portaal en de Living Atlas. Daarom is het handig om je eigen laptop mee te nemen. Er zijn naast collega’s van TNO uiteraard ook collega’s van Esri aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Na afloop praten we graag na tijdens de netwerkborrel.

Meld je aan

Aanmelden voor de gebruikersbijeenkomst op 12 december kan via het inschrijfformulier. NB Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang en meld je voor 7 december aan. Je ontvangt een week voor de gebruikersbijeenkomst de routebeschrijving en eventueel aanvullende informatie. Mocht het aantal aanmeldingen te groot worden, dan ben je de eerste op de lijst voor vergelijkbare sessies die we in het nieuwe jaar organiseren.

Heb je vragen, neem dan contact op met de BRO Servicedesk.