Ketendag 26 oktober

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09.00 tot uur
Locatie
Online
Omschrijving

Op de Ketendag van 26 oktober word je bijgepraat over de laatste technische ontwikkelingen rondom de Basisregistratie Ondergrond. Deze is geheel digitaal, zoals je van ons gewend bent.

Op deze Ketendag staat alleen een Sprintreview Milieukwaliteit gepland. Er is dit keer geen Ketendemonstratie. Wel is er in de ochtend een BRO Softwareplein. voor de software- en dataleveranciers.

Programma:

14.00 - 15.00 uur | Sprintreview standaardisatie Milieukwaliteit

We werken iteratief aan de registratieobjecten voor Milieukwaliteit in de BRO. Na ieder sprint laten we graag zien waar we met het team en mensen uit het veld aan gewerkt hebben. Ook ontvangen we graag jullie feedback op dat wat we voorleggen.

In deze sprintreview praten we je weer bij over de voortgang van de registratieobjecten 'SAD' (Milieuhygiënisch bodemonderzoek)' en 'SLD' (Overheidsbesluit bodemverontreiniging)'. Bij SAD staan we stil bij de binnengekomen reacties en de opvolging hiervan. Voor SLD kijken we naar de eerste uitwerking van SLD onder de Omgevingswet.

Voor wie?

Deze sprintreview is voor iedereen die actief is bij het leveren, beheren, opvragen en gebruiken van data over de milieukwaliteit van de ondergrond: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies, netbeheerders, rijksdiensten, adviesbureaus en andere betrokkenen bij ruimtelijke ontwikkelingen en het milieudomein.

Aanmelden

Aanmelden voor de Sprintreview op de Ketendag van 26 oktober kan via onderstaande link. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 24 oktober. Je ontvangt een dag voorafgaand een bevestiging met daarin de bijbehorende instructies om deel te nemen.

Vaste gast worden van de Sprintreview Milieukwaliteit kan ook. Je krijgt dan automatisch elke maand de link in je mailbox om aan de sessie deel te nemen.

Als je geregistreerd staat op de mailinglist Ketendag, krijg je vanzelf bericht. Je ontvangt dan ook een link naar het aanmeldformulier.

Aanmelden Sprintreview Milieukwaliteit

Mailinglist vaste gast sprintreviews Milieukwaliteit