BRO Ketendag 14 april: vervalt

Datum
Plaats in agenda
Omschrijving

We hebben besloten de ketendemo van april te laten vervallen. De BRO-teams werken momenteel hard aan het realiseren van de tranche 4 registratieobjecten. Daarom kunnen we op 14 april minder concrete resultaten en toevoegingen te presenteren.


Voor Grondwatergebruik staat momenteel een ketentest met gebruikers op het programma. Voor de Mijnbouwwet-objecten is net gestart met het bouwen van de eerste iteratie services. Wij verwachten medio mei en juni onze vorderingen te kunnen laten zien en hoe je als gebruiker daarop kunt aansluiten.


De eerstvolgende Ketendag, met Ketendemo, is op donderdag 12 mei 2022.

Aanmelden

Als u geregistreerd staat op de mailinglist Ketendag, krijgt u vanzelf bericht. U ontvangt dan ook een link naar het aanmeldformulier.