13 februari: Softwareleveranciersoverleg

Datum
Plaats in agenda
Locatie
TNO, Princetonlaan 6 in Utrecht
Omschrijving

Het softwareleveranciersoverleg wordt om de maand opgenomen in het programma van de BRO Ketendemo-dag. Voorafgaand aan dit overleg ontvangt u per mail de agenda. Hiervoor moet u zich wel van tevoren aanmelden via het aanmeldformulier.

Voor wie?

IT Experts en softwareleveranciers die software ontwikkelen welke aansluit op de BRO, zowel bij de productie en aanlevering als bij de uitgifte van de ondergronddata.

Ketendemo-dag

Aansluitend volgt het programma van de Ketendemo-dag.

Meer informatie

Komt u naar locatie met de auto? U kunt parkeren naast het kantoor van TNO op parkeerplaats zone A. Een dag-parkeerpas voor achter uw raam kunt u ophalen bij de receptie. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. De zaal voor het softwareleveranciersoverleg is open vanaf 9.00 uur.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het softwareleveranciersoverleg op 13 februari.