13 februari: Softwareleveranciersoverleg

Datum
Plaats in agenda
Locatie
TNO, Princetonlaan 6 in Utrecht
Omschrijving

Wat kunt u verwachten?

Dit overleg, dat technisch-functioneel georiënteerd is, organiseren wij 4 tot 5 maal per jaar om de samenwerking tussen softwareontwikkelaars en de makers van de BRO te bevorderen. Vaste onderwerpen in dit overleg zijn de beschikbare koppelvlakken en eindgebruikersfaciliteiten, planning en inhoud van de ketentesten, innovaties voor aan- en uitlevering en wijzigingen op bestaande functionaliteiten. Tot slot dient dit overleg uiteraard ook als open kanaal voor feedback. Voorafgaand aan dit overleg ontvangt u per mail de agenda. Hiervoor moet u zich wel van tevoren aanmelden.

Voor wie?

IT Experts en softwareleveranciers die software ontwikkelen welke aansluit op de BRO, zowel bij de productie en aanlevering als bij de uitgifte van de ondergronddata.

Ketendemo-dag

Aansluitend volgt het programma van de Ketendemo-dag.

Meer informatie

Komt u naar locatie met de auto? U kunt parkeren naast het kantoor van TNO op parkeerplaats zone A. Een dag-parkeerpas voor achter uw raam kunt u ophalen bij de receptie. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. De zaal voor het softwareleveranciersoverleg is open vanaf 9.00 uur.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het softwareleveranciersoverleg op 13 februari.